Home

Ställföreträdande butikschef Lindex

Ställföreträdande butikschef till Linde

  1. Ställföreträdande butikschef till Lindex . Luleå, Sverige. Som ställföreträdande butikschef är du butikschefens högra hand och tillsammans ser ni till att allt löper på som det ska i butiken. Från kampanjer och aktiviteter till att se till att bemanningen fungerar på bästa sätt
  2. Ställföreträdande butikschef till Lindex . Luleå, Sweden. Som ställföreträdande butikschef är du butikschefens högra hand och tillsammans ser ni till att allt löper på som det ska i butiken. Från kampanjer och aktiviteter till att se till att bemanningen fungerar på bästa sätt
  3. Ställföreträdande butikschef-vikariat till Lindex . Sala, Sweden. Som ställföreträdande butikschef är du butikschefens högra hand och tillsammans ser ni till att allt löper på som det ska i butiken. Från kampanjer och aktiviteter till att se till att bemanningen fungerar på bästa sätt
  4. Som ställföreträdande butikschef är du butikschefens högra hand och tillsammans ser ni till att allt löper på som det ska i butiken. Från kampanjer och aktiviteter till att se till att bemanningen fungerar på bästa sätt. Du är en del av butikens ledningsgrupp och när butikschefen inte är på plats, är du den som ansvarar för.
  5. Ställföreträdande butikschef till Lindex Lindex Östersund 2 veckor sedan Bli en av de 25 första att söka jobbet. Se vilka Lindex har anställt för den här rollen. Ansök på företagets webbplats Spara. Spara jobb. Spara det här jobbet med din befintliga profil på LinkedIn eller skapa en ny profil
  6. Platsannons från Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG, Kiruna, Lindex Kiruna söker Ställföreträdande butikschef, sista ansökningsdag 2021-07-11

Ställföreträdande butikschef till Lindex Kiruna Är du en naturlig ledare med stort intresse av mode och att få kunder att känna sig som bäst? Vill du vara en del av ett företag som arbetar för att stärka och inspirera kvinnor? Vi söker en ställföreträdande butikschef till vår butik i Kiruna. Din roll i vårt team Platsannons från Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG, Östersund, Lindex Östersund söker Ställföreträdande butikschef, sista ansökningsdag 2021-06-20 Ställföreträdande butikschef till Lindex Östersund City Som ställföreträdande butikschef är du butikschefens högra hand och tillsammans ser ni till att allt löper på som det ska i butiken. Från kampanjer och aktiviteter till att se till att bemanningen fungerar på bästa sätt

Ställföreträdande butikschef (Nuvarande anställd) - Kungsbacka - 30 december 2019 Den ena dagen är aldrig den andra lik.Mycket varierande arbetsuppgifter. Kul med väldigt mycket kundmöte Ställföreträdande butikschef på Lindex Göteborgsområdet 38 kontakter. Gå med för att skapa kontakt Lindex. Nösnäs gymnasium. Anmäl profilen Info *ekonomi med budgetansvar *personalansvar *schemaläggning *logistik *varit med på ombyggnader av butiker i. Ställföreträdande butikschef till Lindex Östersund City Är du en naturlig ledare med stort intresse av mode och att få kunder att känna sig som bäst? Vill du vara en del av ett f 15 dagar sedan Få e-post bevakningar om de senaste Jobb i Krokom. Du kan. Ställföreträdande butikschef till Lindex. Jag älskar o trivs jättebra på Lindex, men känner att jag gärna vill jobba heltid eftersom jag lever själv . Lagermedarbetare - Varuhanterare och orderhantering in Partille kommun. 5,0. den 31 januari 2021 Butikschef Lindex Stockholmsområdet 83 kontakter. Gå med för att skapa kontakt Lindex. Cabin Crew Academy. Anmäl profilen Aktivitet Det ser ljusare ut för Lindex. I juni låg försäljningen kvar på samma nivå som tidigare Ställföreträdande butikschef Lindex.

Ställföreträdande butikschef till Lindex Östersund City Är du en naturlig ledare med stort intresse av mode och att få kunder att känna sig som bäst? Vill du vara en del av ett f 4 dagar sedan Ställföreträdande butikschef till Lindex Spara. Lindex. Östersund. Lindex Kiruna söker Ställföreträdande butikschef. Spara. Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG, Butikschef. Kiruna. Publicerad: 03 juni. Lagerhaus söker en vikarierande Butikschef till vår butik i Jönköping. Spara. Lagerhaus, Butikschef. Jönköping Ställföreträdande butikschef på Lindex Kinna. Therese Monti. Therese Monti Visual merchandiser på & Other Stories Stockholm, Sverige. Julia Roos Lewicki. Julia Roos Lewicki Visual Merchandising Manager på H&M Sverige. Hanna Karlsson. Hanna Karlsson. Lindex har lärt mig så mycket, jag har träffat så underbara kollegor och chefer runt om i alla butiker om i Göteborg. Ställföreträdande butikschef (Nuvarande anställd) - Kungsbacka - 30 december 2019. Den ena dagen är aldrig den andra lik.Mycket varierande arbetsuppgifter Ställföreträdande butikschef till Lindex Östersund City Är du en naturlig ledare med stort intresse av mode och att få kunder att känna sig som bäst? Vill du vara en del av ett f 5 dagar sedan Ställföreträdande butikschef på Snabbgrossen, Gärdet i Stockholm Spara.

Ställföreträdande butikschef löner. Lönestatistik med bruttolöner per månad för en ställföreträdande butikschef inom försäljning, marknadsföring. Se aktuell lön snabbt och enkelt. Lämna din egen referens eller tipsa någon om detta yrke. Lägg till din egen referens. Totalt. Kvinnor. Män. Högsta Ställföreträdande butikschef till Lindex Kiruna Är du en naturlig ledare med stort intresse av mode och att få kunder att känna sig som bäst? Vill du vara en del av ett företag s 3 dagar sedan Teknikmagasinet söker butikschef till Luleå Spara. Teknikmagasinet SWE. Ställföreträdande butikschef till Lindex Östersund City Är du en naturlig ledare med stort intresse av mode och att få kunder att känna sig som bäst? Vill du vara en del av ett f 1 dag sedan Ställföreträdande butikschef till Lindex Spara. Lindex. Östersund. Som butikschef är jag ansvarig för att nå budgeterad försäljning samt utveckla butikens lönsamhet. Jag leder och motiverar medarbetarna i butiken och försäkrar att Lindex koncept, visioner och värderingar samt visuella uttryck är fullt ut implementerat i linje att skapa en modeupplevelse i världsklass för våra kunder Ställföreträdande Butikschef på Lindex Group Skåne, Sverige. Annette Hörnfeldt. Annette Hörnfeldt Butikschef på Lindex Docksta. Elin Andersson. Elin Andersson Butikschef på Lindex Trollhättan. My Jonsson. My Jonsson Butikschef Stockholmsområdet. Charlotte.

  1. Lindex Östersund söker Ställföreträdande butikschef Spara Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG, Biträdande butikschef
  2. Lindex Kiruna söker Ställföreträdande butikschef. Driven Säljare / Franchisetagare sökes till Moogio Kungsbacka. Driven säljare / Franchisetagare sökes till Moogio. Butikschef för Home & Cook i Erikslund Shopping Center . Visa alla lediga jobb.
  3. Lindex. Aktivitet. We have now opened the doors to Lindex new store located in Denmark's biggest shopping mall Field's in Copenhagen. Ställföreträdande Butikschef Lindex
  4. Ställföreträdande Butikschef Lindex June 2016 - Present 3 years 4 months. Göteborg, Västra Götalands län, Sverige. Säljare Lindex November 2007 - June 2016 8 years 8 months
  5. Ställföreträdande chef Lindex. Oct 2018 - Present 1 year 1 month. Göteborg, Sverige. Ställföreträdande Butikschef Ställföreträdande Butikschef. vice butikschef INTERSPORT Sverige
  6. Lindex Östersund söker Ställföreträdande butikschef. C Säljchef färskvaror. Butikschef Strömstad. R Jula söker Ställföreträdande Varuhuschef - Kungälv
  7. 57 recensioner från nuvarande och tidigare anställda på LINDEX om karriärmöjligheter, företagskultur, löner, förmåner, ledning med mera. Hoppa till huvudinnehåll. Startsida för Indeed. Ställföreträdande butikschef (Nuvarande anställd) - Kungsbacka - 30 december 2019

Ställföreträdande butikschef-vikariat till Linde

  1. Lediga jobb Ställföreträdande butikschef på Jobbland. Vi har över 35 000 lediga jobb i hela Sverige som väntar på din ansökan. Sök och hitta ditt drömjobb på Jobbland
  2. Se Tess Nilssons profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Tess har angett 3 jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Tess kontakter och hitta jobb på liknande.
  3. Lindex är ett av Europas ledande varumärken inom mode. Sortimentet består av flera olika koncept inom damkläder, barnkläder, underkläder och kosmetika
  4. Recensioner från anställda som Butikschef på LINDEX om Balans mellan arbete och friti
  5. Lindex Kiruna söker Ställföreträdande butikschef Spara Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG, Biträdande butikschef
  6. Lindex Kiruna söker Ställföreträdande butikschef. Butikschef för Home & Cook i Erikslund Shopping Center . Andreansvarig Frukt & Grönt - Hemköp Huvudsta, Stockholm. Ansvarig för manuella färskvaror. Ställföreträdande butikschef Visby. Visa alla lediga jobb.
  7. istrativt arbete. Fungera som coach och motor för dina medarbetare. Alla i butiken förekommande uppgifter. Samarbete med andra avdelningar i ett teamorienterat NewYorker. Personliga kvalifikationer: Gymnasiekompetens

Lindex söker Ställföreträdande butikschef till Lindex i

31 lediga jobb tillgängliga för ställföreträdande butikschef för att hitta jobberbjudandet du letar efter. De bästa lediga jobben i Trovit Marknadslönen för butikschef (avdelningschef) ligger 2021 i olika intervall - mellan 27 000 och 34 000 kronor, mellan 33 000 och 38 000 per månad samt mellan 38 000 och 52 000 kronor. Unionen informerar. Så här kan du påverka din lön. Unionen informerar. Verksamhetens art och omfattning har i regel en direkt påverkan på lönen STÄLLFÖRETRÄDANDE BUTIKSCHEF. Vad kommer du att göra? Du driver försäljningen och customer first-attityden i teamet. Tillsammans med teamet maximerar du försäljningen genom kampanjer, space och koncept, sales machine, aktivitetsområden och annat, med hjälp av tillhandahållna försäljningsverktyg

Lindex Kiruna söker Ställföreträdande butikschef - Retail

Om du älskar att vara där det händer och du är galen i Flying Tiger Copenhagen tycker vi att du ska bli vår nya ställföreträdande butikschef för Flying Tiger Copenhagen, Borås. Tjänsten är på 15 timmar per vecka. Vi tillämpar provanställning. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig från 1 oktober 2020 till 10 juni 2021 Lön efter skatt som Ställföreträdande butikschef. Arbetar du som ställföreträdande butikschef få du ut 19337 kr efter skatt 2021 om du tjänar 24582 kr. Eftersom du tjänar över 20020 kr kan det vara bra att teckna en inkomstförsäkring. Men en sådan få du upp till 80% av lönen, vilket motsvarar 3650 kr/mån, om du skulle bli. Ställföreträdande Butikschef till Chilli - Västerås Är du en driven säljare som förutom kundmötet även älskar att coacha och utveckla dina kollegor? Vi söker nu en ansvarstagande och resultatinriktad. Publicerad 24 maj. Biträdande Butikschef - Coop Torsås. Coop, Torsås

Lindex Kiruna söker Ställföreträdande butiksche

Sök efter ställföreträdande butikschef jobb i Södertälje på Jobsora. De senaste ställföreträdande butikschef lediga jobb från alla jobbsökningssidor och listor. Hitta ett nytt jobb och starta din karriär idag Sök efter ställföreträdande butikschef jobb i Kristianstad på Jobsora. De senaste ställföreträdande butikschef lediga jobb från alla jobbsökningssidor och listor. Hitta ett nytt jobb och starta din karriär idag Sök efter ställföreträdande butikschef jobb i Vänersborg på Jobsora. De senaste ställföreträdande butikschef lediga jobb från alla jobbsökningssidor och listor. Hitta ett nytt jobb och starta din karriär idag Ställföreträdande Butikschef Trademax. Manpower. Sweden, Växjö, Kronobergs län 1 minute ago. Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi söker nu en ställföreträdande butikschef till Trademax, Växj.

Ställföreträdande butikschef i Stockholm. Lönestatistik med alla löner per månad för en ställföreträdande butikschef inom försäljning, marknadsföring i Stockholms län. Ange din lön som ställföreträdande butikschef. Lägg till din egen referens. Totalt Som butikschef har du en viktig roll i att säkerställa en lönsam butik, där vi överträffar förväntningarna för både medarbetare och kunder. Du bygger upp, utvecklar och motiverar ditt team, du skapar den unika JYSK-andan i butiken. #bringdedication #meetpossibilities. Väx i JYSK retail Ställföreträdande Butikschef Trademax. Manpower. Sweden, Växjö, Kronobergs län 2 hours, 44 minutes ago. Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi söker nu en ställföreträdande butikschef till Trademax, Växj.

Sök efter nya Ställföreträdande butikschef-jobb i Göteborg. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 56.000+ annonser i Göteborg och andra stora städer i Sverige Som ställföreträdande Varuhuschef är du tillsammans med Varuhuschefen ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Vi är i expansionsfas och söker en erfaren butikschef som vill vara med att utveckla företaget Sök lediga Modebranschen jobb, samlade från alla Svenska jobb siter Sök efter ställföreträdande butikschef jobb i Norrköping på Jobsora. De senaste ställföreträdande butikschef lediga jobb från alla jobbsökningssidor och listor. Hitta ett nytt jobb och starta din karriär idag

Sök efter nya Coop butikschef-jobb i Växjö. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 60.000+ annonser i Växjö och andra stora städer i Sverige Butikschef - Coop Södergatan, Sjöbo. Coop. från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!Som Butikschef ansvarar du för butikens alla delar, med kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken Som ställföreträdande butikschef hos jem & fix så ansvarar du för driften av butiken när butikschefen inte finns på plats och skapar förutsättningar för dig och dina medarbetare att på bästa sätt kunna leverera goda försäljningsresultat

Lindex Östersund söker Ställföreträdande butikschef

Välkommen till JYSK retail! En dag på JYSK Retail är fylld av utmaningar, energi och att ha det roligt! Vi strävar efter att uppfylla våra kundlöften genom en dynamisk och varierande arbetsmiljö. Oavsett om du vill jobba som säljare, logistikansvarig eller som butikschef, kommer vårt koncept och struktur att skapa dessa möjligheter Programmet förbereder dig för en position som Retail Manager samtidigt som du fortsätter att driva ditt distrikt som Distriktschef. Programmet består av flera utbildningsmoduler, inklusive många praktiska uppgifter och projekt i ditt land och i din region. Under programmets gång kommer du att få ta del av JYSK på en strategisk nivå Sök efter nya Butikschef, optiker-jobb. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 58.000+ aktuella platsannonser i Sverige och utomlands Engelsk översättning av 'ställföreträdande' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online Lindex Östersund söker Ställföreträdande butikschef. Ansök. 8 juni 2021. Lindex Kiruna söker Ställföreträdande butikschef. Retail Recruitment - Rekrytering chefer/. Ansök. 3 juni 2021. Assisterende butikksjef Trademax Norge. Home Furnishing Nordic. Ansök. 3 juni 2021.

Lindex Östersund söker Ställföreträdande butikschef. Spara. Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG, Butikschef. Östersund. Publicerad: 21 maj. 6 dagar kvar. Vi söker assistenter till uppdrag strax utanför Östersund. Spara. Annas Assistans, Personlig assistent Ställföreträdande butikschef - vikariat Lindex Region 9 SE / Ekonomichefsjobb / Östersund Observera att sista ansökningsdag har passerat. Visa alla ekonomichefsjobb i Östersund, Krokom, Åre, Ånge Visa alla jobb hos Lindex Region 9 SE i Östersund Lindex är en internationell modekedja. Lindex sortiment sträcker sig över flera olika koncept women's wear, lingerie, kids' wear och kosmetik Jobba i våra butiker. Våra butiker är Lindex ansikte och en av de platser där du möter vårt varumärke. Våra fantastiska butiksteam finns där för att sätta kunden först. Play button. Teamet som ser till att allt löper som det ska är: en butikschef, en biträdande butikschef, en visual sales merchandiser och butikssäljare

Lindex Östersund söker Ställföreträdande butiksche

Lindex Östersund söker Butiksche

  1. Ansök till Ställföreträdande butikschef Trademax Västerås (75%) Ställföreträdande butikschef Trademax Västerås (75%) Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i butik? *. Ja, 1-3 års erfarenhet. Ja, mer än 3 års erfarenhet. Nej, ingen tidigare erfarenhet. Beskriv din tidigare erfarenhet av försäljning *
  2. Ställföreträdande butikschef Chilli 86% (Kungens Kurva) Butik · Chilli Kungens Kurva. Skicka ansökan Scroll to content. Mail. Vi söker en ställföreträdande butikschef till vår Chilli-butik i Kungens Kurva! Är du en driven säljare som förutom kundmötet även älskar att coacha och utveckla dina kollegor
  3. Ställföreträdande butikschef till Krämaren. Plats Örebro. Sista ansökan 2020-12-07. Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med? Vi söker nu en resultatorienterad och serviceinriktad säljare/ställföreträdande butiskchef till vår butik i Örebro, Krämaren. Tar initiativ.

Jobba som Butikschef på LINDEX: Anställdas recensioner

Ställföreträdande Butikschef 100%, Löddeköping i Löddeköpinge. Om tjänsten. Har du vad som krävs för att bli en stjärnsäljare och driva på ditt team att leverera kundservice i absoluta toppklass? Är du villig att ge det där lilla extra Hej, jag är butikschef i Stockholm och har en biträdande chef under mig och ska nu löneförhandla med personen i fråga. Butiken har cirka 10 anställda och är ett multinationellt varumärke. Vad är en rimlig lön för personen? En mycket duktig person som sköter bland annat inköp, dekoration, försäljning och övriga göromål tillsammans med mig

Ann-Sofie Jonasson - Ställföreträdande butikschef - Lindex

Ställföreträdande butikschef 100%, • Har drivet och ambitionen att göra karriär som framtida Butikschef eller att gå ännu längre . Du ges möjligheter och. Ställföreträdande Butikschef till Chilli - Västerås. Är du en driven säljare som förutom kundmötet även älskar att coacha och utveckla dina kollegor? Vi söker nu en ansvarstagande och resultatinriktad person som vill vara med och utveckla vår Chilli-butik i Västerås Jula söker Ställföreträdande Varuhuschef - Kungälv. Arbetsgivare / Ort: Retail Recruitment Sverige AB . Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare . Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön. Ansök senast 16 maj (1 dag kvar) Arbetslivserfarenhet Krav. Butikschef

Ställföreträdande Butikschef jobb i Krokom Careerje

Butikschef. Din huvudsakliga uppgift som butikschef är att se till att allt fungerar i butiken och att skapa en trivsam miljö för både anställda och kunder. Du har det övergripande ansvaret för allt som rör butiken. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat schemaläggning och administration, ekonomiarbete och inköp Ställföreträdande butikschef 100% Vetlanda. Kolvägen, Vetlanda, Sweden. Heltid; Telefonnummer: +46 383 139 01; Jobbeskrivning. Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar Ställföreträdande butikschef i Norrbotten. Lönestatistik med alla löner per månad för en ställföreträdande butikschef inom försäljning, marknadsföring i Norrbottens län. Ange din lön som ställföreträdande butikschef Ställföreträdande butikschef Arvika. Plats Arvika. Sista ansökan 2020-11-22. Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med? Vi söker nu en resultatorienterad och serviceinriktad säljare/ställföreträdande butiskchef till vår butik i Arvika. Tar initiativ, tänker. Lindex is one of Europe's leading fashion companies, with approximately 460 stores in 19 markets and sales online worldwide through third-party partnerships. Lindex offers inspiring and affordable fashion and the assortment includes several different concepts within womenswear, kidswear, lingerie and cosmetics

Karriär och anställning på LINDEX Indeed

Ställföreträdande butikschef 100% Uppsala. Bolandsgatan 17, 753 23 Uppsala, Sverige. Heltid. Telefonnummer: +46 18 60 06 20 Butikschef. Som butikschef får du ett varierande och roligt jobb där du ansvarar för, driver och utvecklar butiken, i vardagen. Framförallt genom att ta emot våra härliga kunder, personalansvar, ha koll på schema, tidsbokningar, skyltning i butik, kampanjmaterial med mera Känner du passion för mode, kunder och handel? Då kanske du är den vi söker! Som Ställföreträdande butikschef har du en viktig roll i att aktivt coacha, utveckla och uppmuntra medarbetarna i det dagliga arbetet för att ge v.. 1 337 lediga butiksjobb. Sök tjänsterna snabbt och enkelt hos Ledigajobb.se

Start Jobb i Norrbotte

  1. Säljande Ställföreträdande butikschef Trademax Skövde - Publicerad 10/5. Detta jobbet har publicerats 2021-04-26 i Arbetsförmedlingen. Läs vidare här. Skånska Byggvaror. Ort. Solna. Företag. Skånska Byggvaror Aktiebolag. Läs mer om din arbetsgivare
  2. Ställföreträdande Butikschef - Blomsterlandet, Växjö. Vi letar nu efter vår nästa ledare till Blomsterlandet Växjö. Brinner du för människor och butiksdrift? Då kanske du är just den vi letar efter som vår nya Ställföreträdande butikschef! Nu behöver vi en ny ställföreträdare som tillsammans med oss uppnår nya mål
  3. Ställföreträdande Butikschef Vikariat 100% Stenungsund • JYSK AB • Stenungsund - Jobbsafari. Alla kategorier. Försäljning. Butik. Västra Götalands län. Ställföreträdande Butikschef Vikariat 100% Stenungsund
  4. Som förstärkning till vårt team i Örebro söker vi nu en: Ställföreträdande Butikschef Huvudsakliga arbetsområden • Ledning av butiken vid butikchefens frånvaro enligt New Yorkers koncept • Medansvarig för försäljning, omsättning och inventering • Ansvar för den dagliga driften av butiken • Uppföljning av företagsekonomiska nyckeltal • Leda och motivera teamet.

Vi söker nu en ställföreträdande butikschef till Trademax, Växjö Brinner du för försäljning, är ansvarstagande och gillar att motivera och utveckla dina kollegor genom att vara en god förebild? Då h Assisterande butikschef/Visual merchandiser Lindex Bodø Bodø, Nordland, Norway 112 forbindelser. Bli med for å knytte kontakt Lindex. Göteborgs universitet. Rapporter denne profilen Om Hej! Jag har alltid varit intresserad av varumärken och är. Ställföreträdande Butikschef till New Yorker i Norrköping Publicerades: 27:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 9:e December 2018. Med över 1000 butiker i 40 länder finns NEW YORKER representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt Young Fashion-företag

Daniella Vesterdahl - Butikschef - Lindex LinkedI

Ställföreträdande Butikschef jobb i Jämtland Careerje

Känner du passion för mode, kunder och handel? Då kanske du är den vi söker! Som Ställföreträdande butikschef har du en viktig roll i att aktivt coacha, utveckla och uppmuntra medarbetarna i det dagliga arbetet för att ge våra kunder en.. Butikschef Thernlunds Kista - Andsoon AB - Stockholm. Thernlunds söker nu en Butikschef till vår butik i Kista. Thernlunds är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus Christofer Lindgren, butikschef. Efter 13 år inom Axfood Snabbgross har Christofer Lindgren lärt sig verksamheten från grunden. Som chef i butiken på Gärdet sätter han stort värde på relationen med kunderna och ser till att butiken lever upp till det som utlovas. Christofer Lindgren, butikschef, Snabbgross Ställföreträdande Butikschef Vikariat 100% Stenungsund. Ställföreträdande Butikschef Vikariat 100% Stenungsund. JYSK AB - Stenungsund. Publicerad 12/5 (Slutdatum 29/5) Ansökningsperioden har avslutats. Jobbeskrivning Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning

Butikschef 138 lediga jobb Ledigajobb

Tjänsten innefattar Butikschef och Ställföreträdande butikschef i Lund, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm med omnejd. Du är engagerad och • Du har ansvar för försäljning och du säkerställer att butiken och hela teamet är redo för att leverera service i yppersta toppklass till alla våra kunder Matvärlden rekryterar butikschef från Hemköp. Årets ledare 2018 lämnar Hemköp. Blir butikschef hos Matvärlden. Joselin Mella blir ny butikschef på Matvärlden i Vällingby, väster om Stockholm. I början av juli kunde Fri Köpenskap berätta att Matvärlden rekryterat Nicklas Hagberg som tillträder i slutet av augusti och blir ny.

Sandra Nilsson - Ställföreträdande butikschef & Visual

Sök lediga Ställföreträdande jobb, samlade från alla Svenska jobb siter Hitta information om LINDEX. Adress: Sätraplan 6, Postnummer: 511 54. Telefon: 010-452 61 . Sök lediga Ställföreträdande jobb Skåne Län, samlade från alla Svenska jobb siter

Hur är det att jobba på LINDEX? Läs recensioner om

Butikschef jobb i Norrbotten Careerje

  • Greensill Bank Finanztip.
  • NiceHash Can't find algorithm.
  • Blockchain for doctors.
  • Cryptocurrency Act of 2020 India.
  • Stugby Mora.
  • Forex market hours clock OANDA.
  • ONEC ETF.
  • Fastighetsaffärer Jämtland.
  • Familjebostäder Farsta adress.
  • Twitter sentiment dataset.
  • Bitcoin halving grafiek.
  • Dell Technologies Inc.
  • Strike Zap.
  • Dell Technologies Inc.
  • Blackstone Meny.
  • Forex Copier download.
  • Thranduil fanfiction.
  • Annons borttagen Tradera.
  • Silversmide kurs Karlstad.
  • Jobb för ungdom.
  • Darul Uloom Deoband Whatsapp number.
  • Ledger Nano S recovery phrase.
  • Kejsarlänk Armband herr.
  • Papilly alla bolag.
  • LinkedIn Learning pris.
  • Jobba i fjällen vinter 2021.
  • Crypto Crew University when to sell.
  • Options trading halal or haram.
  • Инвестинг новости.
  • Produktstyrning försäkring.
  • Menu tr Bulb suspension frame.
  • Ippolito family.
  • Digital banking DBS.
  • Bitwala 35 Euro.
  • Inet bedrägeri.
  • Биткоин кошелек скачать для ПК.
  • CoinDesk wallet.
  • How to activate caller ID on home phone Sky.
  • Humbled Trader Shay age.
  • Betala med kort på nätet SEB.
  • Best mobile RPG Reddit.